keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Seuraavana vaiheena korkein hallinto-oikeus

Kävi juuri niin kuin uumoiltiinkin eli työnantajataho vei irtisanomispäätöksen korkeimpaan hallinto-oikeuteen, josta päätöstä odotellaan vuonna 2018. Siis siinä vaiheessa, kun kaikki muut prosessiin osallistuneet ovat jo eläkkeellä.

Tätä osattiin odottaa, mutta kyllähän se ihmetyttää. Työnantajataho olisi selvinnyt muutamalla tuhannella eurolla koko jupakasta, mutta nyt käytetään triplasti tuo summa sen todistamiseen, että YT-neuvottelujen aikana saa palkata lisää väkeä kunhan pystyy ainakin itselleen todistamaan, että kukaan YT-neuvottelujen alaisista ei ole ko. tehtävään kykenevä.

Ei se  mitään, odotellaan kaikessa rauhassa, mitä tuleman pitää. Lopputuloksella kun ei ole minulle enää tässä vaiheessa isoa merkitystä, joskin itsetuntoa hivelee ajatus siitä, että korkein hallinto-oikeus tekee päätöksen minua koskevassa asiassa. Jotenkin juhlavaa päätyä pöytäkirjoihin ja päätöksiin vieläpä niin, että itse ei joudu ensihätään maksamaan euroakaan. Työnantaja sen sijaan joutuu jo tässä vaiheessa pulittamaan 500 euroa oikeudenkäyntimaksua, jota todennäköisesti tullaan karhuamaan minulta ihan siksi, että olen mennyt tyhmyyttäni tekemään valituksen irtisanomisestani.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti